argos-trgovina-side-baner-desno

argos-trgovina-side-baner-desno

logo

broj telefona +381 11 8122-551 broj telefona +381 11 8122-552
e-mail adresa office@argoshellas.rs e-mail adresa marketing@argoshellas.rs

facebook linkedin

2007. godine kompanija svoje iskustvo i znanje u sektoru veleprodaje širi otvaranjem distributivnog centra u Beogradu specijalizovanog za opsluživanje kupaca iz  HoReCa kanala.

Površina magacinskog prostora distributivnog centra u Beogradu iznosi 1000m2. U okviru distributivnog centra u Beogradu nalaze se i sektor komerciijalnih poslova, sektor knjigovodstva i sektor nabavke.

Kako se centar razvio u potpuno samostalnu i stabilnu poslovnu jedinicu dolazi do njegovog odvajanja u septembru 2014. godine od kada posluje pod imenom Argos Beta.

HoReCa kanal prodaje za hotele i ugostiteljske objekte, sa svojim izrazitim specifičnostima, unutar naše firme posebno je organizovan i kadrovski osposobljen menadžerima sa dugogodišnjim iskustvom i odličnim poznavanjem potreba HoReCa kupaca kako bi svi njihovi zahtevi  bile potpuno zadovoljeni.

Sjajno rukovođen prodajni tim na dnevnoj bazi uvećava broj kupaca čije sugestije i kritike predstavljaju orijentir u našem poslovanju. Trudimo se da ne prerastemo broj kupaca čije potrebe možemo zadovoljiti. Naša misija podrazumeva stabilan rast uz uvažavanje i odgovor na zahteve onih zbog kojih i postojimo.

Danas imamo 200 kupaca iz HoReCa i TT kanala. Naša ponuda sastoji se od preko 2000 artikala koji uključuju alkoholna i bezalkoholna pića, papirnu i staklenu galanteriju i kućnu hemiju. Svoj asortiman širimo i prilagođavamo shodno zahtevima svojih kupaca.

Argos Beta se razvija i jača sa jednim ciljem da na najbolji način odgovori zahtevima svojih kupaca iz HoReCa kanala, kao i da poptpuno zaokruži ponudu ka njima. Naša misija je da postanemo firma koja se bavi distribucijom sa akcentom permanentne posvećenosti  našim kupcima.

Drugi nas razlikuju po kvalitetu usluge i brzini isporuke.

Navešćemo samo neke od partnera koji su nam ukazali poverenje : Caffe-restoran Mydan , Restoran Monument, Restoran Rubin, Restoran Marinada, Caffe Dolcino, Goga Yahting Club, JB restoran, IJATAKO caffe-restoran, Xplicit caffe,  Restorani Pink i Kuhinja i mnogi drugi.

Proverite i Vi zašto nam sve više kupaca ukazuje poverenje !