argos-trgovina-side-baner-desno

argos-trgovina-side-baner-desno

logo

broj telefona +381 11 8122-551 broj telefona +381 11 8122-552
e-mail adresa office@argoshellas.rs e-mail adresa marketing@argoshellas.rs

facebook linkedin

Kompanija Argos pažljivo bira svoje poslovne partnere sa ciljem da svojim kupcima na dugoročnoj osnovi obezbedi najbolju ponudu.

Naša kompanija ima za cilj uspostavljanje dugoročnih partnerstava sa svojim dobavljačima koje vodi pružanju najbolje usluge uz ponudu atraktivnog asortimana. Bitno je da kao naši potencijalni partneri  prepoznate značaj marketinških aktivnosti kako bi svoje proizvode na najbolji mogući način približili krajnjim kupcima.

Važno je da imate u vidu da ukoliko postanete dobavljač firme Argos plasman Vaše robe moguć je kroz dva distributivna centra i 13 Argos maloprodajnih objekata.

Kako bi uštedeli Vaše i svoje vreme, a svojim kupcima ponudili uvek sjajan asortiman, molimo Vas da uzmete u obzir narednu listu kriterijuma koji su nam važni kada biramo dobavljače :

  • Visok kvalitet proizvoda i usluga
  • Atraktivnost asortimana
  • Pouzdanost i tačnost u snabdevanju
  • Likvidnost
  • Učestalost marketinških aktivnosti
  • Cena
  • Udeo na tržištu
  • Izgled ambalaže i pakovanje

Nakon ulistavanja proizvoda sledi probni period nakon koga se radi analiza izlaznosti proizvoda i njegove uspešnosti. Na osnovu sprovedene analize planiraju se dalji koraci vezano za jačanje pozicije proizvoda. Kada je reč o ulistavanju potpuno novog proizvoda od izuzetne je važnosti pružanje marketinške podrške kako bi dati proizvod našao put do krajnjeg kupca.

Nadamo se da ćete komapaniju Argos  prepoznati kao snažnog poslovnog partnera na putu ka ostvarenju svojih poslovnih ciljeva.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete naš poslovni partner pošaljite nam ponudu sa cenama i pratećim planom aktivnosti kroz naše distributivne centre i maloprodajne objekte. Takođe je važno da uz osnovnu ponudu dostavite i prezentaciju svoje firme sa identifikacionim podacima iste.

Tražene podatke slati na  goran.radivojevic@argoshellas.rs ( DC Lazarevac).

Ukoliko prepoznamo da postoji prostor za saradnju na obostrano zadovoljstvo bićete kontaktirani od strane naših zaposlenih iz sektora nabavke i prodaje kako bi odabrali datum za sastanak na kome ćete imati još jednu priliku da nas ubedite da baš Vaš proizvod treba da se nađe u našem bogatom asortimanu.